Forever Living Products International

Aloe Vera Nederland Benelux AloŽ Hondenkussen

Aloe, Aloe Vera, Nijverdal, Nederland, Benelux, Dierenverzorging, Hondenkussen,HD, ED, Heupdysplasie, Elleboogdysplasie, Honden, Katten, Paarden, Voeding, Verzorging, Cosmetica, VItamines, Mineralen, Huidverzorging, Gezondheid, Honing, Voedingssupplement, Forever LIving Products, FLP, Dieet, Gel, Barbadensis, aloevera-nijverdal, Overijssel, Raalte, Ommen, Almelo Enschede, Hengelo, Rijssen, Hondenbedden, Wassenaar, Naarden
Webdesign: Jan Klink - copyricht: Aloe Vera Nijverdal
Aloe Vera Nijverdal
Willem Alexanderstr 48
7442 MA Nijverdal
Tel: 0548-61 47 38
 
 
Orthopededische Hondenbedden
Orthopedische hondenbedden zijn de ideale bedden voor oudere honden of voor honden met gewrichtsproblemen zoals heupdysplasie (HD) of elleboogdysplasie (ED), maar ook gezonde honden zullen u dankbaar zijn voor het comfort van deze bedden
Onze orthopedische hondenbedden zijn gemaakt van schruimrubber met daarop een speciale laag vertragende laag Memory Foam of Traagschuim. Memory Foam heeft de eigenschap zich aan te passen aan de lichaamseigenschappen. Hierdoor ontstaat een optimale drukontlasting van de wervelkolom en de gewrichten van de hond.

Onze orthopedische hondenbedden zijn voorzien van een Leatherlook hoes.
Dit kunstleer gemaakt op basis van PU garandeerd een lange levensduur. PU basis kunstleer is soepel, voelt warm aan, en vormt samen met de traagschuim een heerlijke comfortabel bed voor uw hond.
De bedden zijn afwasbaar en daardoor hygienisch.
In de hoes zit een ritsluiting
De bedden zijn verkrijgbaar in de kleuren:zwart, antraciet, bruin, blauw, rood, natuur, mandarijn, beige en appelgroen in de volgende maten:
 
55x80 cm 
75x100 cm 
90x125 cm
100x150cm
(excl verzendkosten)
Afwijkende maten in overleg.
Voor informatie en aankoop van hondenkussens    Klik Hier
€59,95
€89,50
€109,50
€124,50